26/01/2020 19:20:32

Μοντέλο κερδίζει περισσότερα από 120.000 ευρώ το χρόνο – Πουλάει τις άπλυτες κάλτσες της σε ποδολάγνους (Photos)

Μοντέλο κερδίζει περισσότερα από 120.000 ευρώ το χρόνο – Πουλάει τις άπλυτες κάλτσες της σε ποδολάγνους (Photos) - Media

 

Και όμως είναι και αυτός ένας τρόπος για να βγάζεις ένα πολύ καλό εισόδημα το χρόνο. Να πουλάς τις άπλυτες κάλτσες σου και τα καλσόν σου και τα βρώμικα παπούτσια σου μέσω ίντερνετ.

Η Ρόξι Σάικς δηλώνει μοντέλο του instagram και κάθε μήνα βλέπει τον λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 10.000 ακολούθους μέσο όρο. Η Ρόξι φωτογραφίζει τα πόδια της και ανεβάζει τις φωτογραφίες, μέχρι που κάποιοι της έστειλαν μήνυμα και ζητούσαν να τους πουλήσει τις άπλυτες κάλτσες της, τα καλσόν της και τα βρώμικα παπούτσια που φορούσε. Τότε κατάλαβε ότι υπάρχουν πολλοί με τέτοια φετίχ και αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα.

Πουλάει λοιπόν ένα ζευγάρι άπλυτες κάλτσες προς 25 ευρώ και ένα ζευγάρι βρώμικα παπούτσια που έχει φορέσει χωρίς κάλτσες προς 250 ευρώ. Και εάν νομίζετε ότι δεν τα αγοράζει κάποιος κάνετε λάθος. Ουρά κάνουν οι ποδολάγνοι και εκλιπαρούν να τους πουλήσει κάτι ανεβάζοντας τις τιμές.

Η Ρόξι έχει αποκτήσει ένα σταθερό εισόδημα 120.000 ευρώ το χρόνο από αυτές τις πωλήσεις. «Σε έναν καλό μήνα με πολλές αγορές μπορεί να βγάλω μέχρι και 12.000 ευρώ» λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: Αρχικά ανέβαζα φωτογραφίες μόνο με τα πόδια μου. Δεν είχα δείξει το πρόσωπο μου και είδα ότι οι ακόλουθοι μου αυξάνονται. Μου αρέσει και μένα να δείχνω τα πόδια μου και μου αρέσει περισσότερο που υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν τις κάλτσες μου και τα παπούτσια μου, όσο βρώμικα και να είναι».

Και το μοντέλο συνεχίζει: Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου ξέρουν τι κάνω και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Μπορεί να βρίσκομαι σε μια επαγγελματική συνάντηση και εγώ να φωτογραφίζω τα πόδια μου κάτω από το τραπέζι και να ανεβάζω τη φωτογραφία στο instagram. Αμέσως γίνεται πανικός. Δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό. Τα χρήματα είναι πολύ καλά και εύκολα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.