search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Τα τελευταία 7 λεπτά του Κασόγκι – Εκλιπαρούσε τους δολοφόνους του: «Πνίγομαι βγάλτε τη σακούλα από το κεφάλι μου»

12.11.2018 08:14
Θεσσαλονίκη: «Ναι» του ΚΑΣ στην απόσπαση των αρχαιοτήτων του μετρό - Σκληρή αντιπαράθεση 14 ωρών - Media

 

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία Κασόγκι και τα τελευταία λεπτά της ζωής του, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Sabah. Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα διήρκησαν 7 λεπτά μέχρι ο Κασόγκι να αφήσει την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια οι δολοφόνοι του διαμέλισαν το κορμί του με χειρουργική ακρίβεια και ψυχραιμία.

Μάλιστα η εφημερίδα που έκανε έρευνα για το θέμα, αποκαλύπτει πως οι τελευταίες κουβέντες του σαουδάραβα δημοσιογράφου προς τους δολοφόνους του ήταν όταν τους εκλιπαρούσε να του βγάλουν τη σακούλα με την οποία πιθανόν τον έπνιξαν, από το κεφάλι: «Πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι, είμαι κλειστοφοβικός», φέρεται να τους είπε.

Οι δολοφόνοι τον έπνιξαν με τη σακούλα και ο Κασόγκι πέρασε 7 αγωνιώδη λεπτά μέχρι να ξεψυχήσει. Η εφημερίδα επίσης υποστηρίζει πως οι δολοφόνοι του Κασόγκι ήταν 15 και αφού τον έπνιξαν χρειάστηκαν ακριβώς ένα τέταρτο της ώρας προκειμένου να διαμελίσουν το κορμί του κομματάκι κομματάκι και να τον εξαφανίσουν.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:31