28/02/2020 23:29:32

Μητσοτάκης και Θεοδωράκης παρουσιάζουν μαζί το βιβλίο του Χατζηδάκη

Μητσοτάκης και Θεοδωράκης παρουσιάζουν μαζί το βιβλίο του Χατζηδάκη - Media

 

Το νέο βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» θα παρουσιάσουν μαζί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και ο καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ, Γιώργος Παγουλάτος.

Το «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι η ματιά του Κωστή Χατζηδάκη στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μία επισκόπηση της πορείας της χώρας από την πλευρά των μεταρρυθμίσεων. 

Είναι το προσωπικό «παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα του Κωστή Χατζηδάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και μετά. Συνδεδεμένο με τις προσωπικές μαρτυρίες του και την προσωπική συμμετοχή του είτε στην Ευρωβουλή είτε ως υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη-Στάση μετρό Μεταξουργείο)

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Παπαζήση.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.