search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Γιάννης Αγγελάκας: Βρέθηκε και ο κάθε πικραμένος να λέει «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»

05.12.2018 08:04
Γιάννης Αγγελάκας: Βρέθηκε και ο κάθε πικραμένος να λέει «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ» - Media

 

Μια από τις σπάνιες ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις παραχώρησε ο Γιάννης Αγγελάκας στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μιλώντας τόσο για τις σχολικές καταλήψεις όσο και για τη χρήση του τραγουδιού του «Σιγά μην κλάψω» από την κυβέρνηση.

«Δεν με ενδιαφέρει, όταν βγαίνει ένα τραγούδι, ο καθένας μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Δεν το χρησιμοποίησε μόνο η σημερινή κυβέρνηση, το χρησιμοποίησαν χούλιγκανς της ΑΕΚ, το χρησιμοποίησαν διάφοροι TV στάρ για να μιλήσουν όταν τους πήγαιναν για κανένα δικαστήριο. Βρέθηκε και ο κάθε πικραμένος να λέει “Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ”. Δεν με νοιάζει, το τραγούδι δεν ήταν αυτό και ούτε είναι” είπε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς για τα αισθήματα που του γεννιούνται όταν χρησιμοποιούν τα τραγούδια του.

Αναφορικά με τις καταλήψεις που κάνουν οι μαθητές στα σχολεία, ο Γιάννης Αγγελάκας είπε: 

«Εγώ θα προτιμούσα οι μαθητές να αγωνίζονται για καλύτερη παιδεία, για μόρφωση, να κοιτάνε να ενημερώνονται, να μην χρησιμοποιούνται από καμία κίνηση, γιατί και σε αυτή τη φάση, ακόμα και αν υπάρχει ένα αίτημα για την Μακεδόνια, χρησιμοποιήθηκε και από ακροδεξιά στοιχεία που εισέβαλαν στα σχολεία και στηρίζονται πάντα στη μη ενημέρωση, στην αντικαλλιέργεια που έχουν επιβάλλει και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται όλα αυτά, τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνονται. Νομίζω πιο σημαντικό είναι να απαιτούμε καλύτερη ζωή και καλύτερους πολιτικούς. Πατριώτες είμαστε όλοι μας, αλλά αυτός ο υπερβολικός πατριωτισμός με βάζει λίγο σε σκέψεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05