search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Από ηλεκτροπληξία πέθανε ο 22χρονος Άλεξ Τσιάλτας από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

06.01.2019 17:53
Επίθεση με αλυσοπρίονο στην Ηλιούπολη: Παίχτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο δράστης - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αλέξανδρου Τσιάλτα ή Άλεξ Τσιάλτα όπως έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο σπίτι του στη Λάρισα. Όπως γράφει το tinealarissa.gr, ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία.

Ο στεγνωτήρας μαλλιών (σεσουάρ) θεωρείται ως το πιθανότερο μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το site. Σε κάθε περίπτωση βέβαια η παραγγελθείσα νεκροψία-νεκροτομή θα καταδείξει την αιτία θανάτου του άτυχου Άλεξ Τσιάλτα.

Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές του κι αποφάσισε να μείνει στη πόλη και μετά την ολοκλήρωσή τους. Ο ίδιος δούλευε σε κατάστημα, ενώ είχε μεγάλη αγάπη για το χορό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11