search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Δανέλλης: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, στηρίζω τις Πρέσπες, δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

16.01.2019 16:28
ΣΥΡΙΖΑ: Κουντουρά, Δανέλλης και Λάμπρου στη λίστα των νέων υποψηφίων για τις ευρωεκλογές – Τα 12 ονόματα - Media

 

Επιστρέφοντας ελαφρώς παραλλαγμένη τη φράση που του απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης («αυτό που έκανες είναι χειρότερο από έγκλημα, είναι λάθος»), καλώντας τον επικεφαλής του Ποταμιού και τους πρώην συνοδοιπόρους του να μην κάνουν «ούτε το έγκλημα ούτε το λάθος» ολοκλήρωσε την ομιλία του στο κοινοβούλιο ο Σπύρος Δανέλλης, καταχειροκροτούμενος από τα κυβερνητικά έδρανα.

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στο ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, βάζοντας τέλος στη σχετική σεναριολογία. Ανέφερε ακόμα ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα, αλλά η κοινωνία φαίνεται έχει κατεβάσει ρολά στη λογική».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις εναντίον του διεμήνυσε πως «δεν με πτοούν οι απειλές» για να προσθέσει: «Αντιλαμβάνομαι την επίθεση που δέχομαι από μερίδα του Τύπου που έχουν μάθει να λειτουργούν ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας».

«Τα λάθη που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όσους μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση», είπε ακόμα, ενώ, απευθυνόμενος προσωπικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, διερωτήθηκε «τι σχέση έχει το Ποτάμι με τη Νέα Δημοκρατία».

Ο Σπύρος Δανέλης έκανε λόγο για μια «βιώσιμη συμφωνία που δίνει κύρος και αίγλη στην Ελλάδα» και κατέληξε λέγοντας: «Ο πολιτικός οφείλει να ακολουθήσει την συνείδησή του αταλάντευτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24