15/01/2021 22:42:05

Καρατζαφέρης: Φτιάχνουμε πατριωτικό μέτωπο με Δ. Καμμένο – Τ. Μπαλτάκο

Καρατζαφέρης: Ο Τσίπρας κυβερνάει πια μόνος του - Αυτός είναι ο κερδισμένος της ιστορίας - Media

 

Σε «πατριωτικό μέτωπο» με τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο προχωρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 

«Ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε. Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. εννοεί στο νέο σχήμα)», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ. 

«Θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε και τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Πάνο Καμμένο «γιατί έχω την αίσθηση πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει».

Σχολιάζοντας την παραίτηση Καμμένου από τη συγκυβέρνηση ανέφερε: «Αργά παραιτήθηκε (ο κ. Καμμένος). Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». (…) Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση. Μέχρι στιγμής όμως το αποτύπωμα του κ. Καμμένου είναι σαφώς αρνητικό».

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει συζήτηση για συμπόρευση με τον Πάνο Καμμένο ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Όχι. Ρωτάει πολύς κόσμος αλλά πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του ο κ. Καμμένος για το ποια πολιτική θα κρατήσει. Γιατί όπως είπα την αλλάζει μέρα με την ημέρα. (…) Πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν σωστά βήματα προς μία κατεύθυνση και δεν θα αλλοιωθούν αυτά τα βήματα από κάποιες παρορμητικές διαθέσεις. Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα, κάποια συζήτηση (σ.σ. με τον Πάνο Καμμένο). Υπάρχει μία ανάγκη συμπτύξεως ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου  γιατί ο κόσμος πρέπει να διοχετεύσει κάπου την εμπιστοσύνη του. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα με το σύνθετο όνομα συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφωνούν σε επιμέρους θέσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.