22/01/2020 00:40:21

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή του οίκου Prada για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019 (Video)

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή του οίκου Prada για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019 (Video) - Media

 

Για το show Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019 του οίκου Prada (ανδρική και γυναικεία κολεξιόν), το AMO, το στούντιο έρευνας και ντιζάιν του αρχιτεκτονικού γραφείου OMA, έστησε μια πλατφόρμα την οποία κάλυψε με ένα πλέγμα λαμπτήρων, σαν αυτούς που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα κοσμούσαν την άκρη της θεατρικής σκηνής, καθ' όλο το μήκος της.

Η πλατφόρμα τοποθετήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Deposito, στο συγκρότημα του Fondazione Prada στο Μιλάνο. Το λιβάδι θεατρικών φώτων τρεμοπαίζει μέσα στο σκοτάδι της αίθουσας και φέρνει στον νου τα αλλοτινά επιστημονικά πειράματα του Νίκολα Τέσλα με τον ηλεκτρισμό.

Γύρω από την τετράγωνη πλατφόρμα, οι σχεδιαστές από το AMO τοποθέτησαν κερκίδες θεάτρου, όπου θα καθίσουν οι προσκεκλημένοι. Σε απόσταση από το πλήθος των εκλεκτών, τα μοντέλα θα βαδίσουν σε μια επιφάνεια - από αφρώδες υλικό - που φέρει μικρές ακίδες. Την ατμόσφαιρα μυστηρίου υπογραμμίζει μια σειρά από μικρούς προβολείς, ενισχύοντας την αίσθηση θεατρικής παράστασης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.