search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Τραγικό τέλος στον Αποκόρωνα – Νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος

26.02.2019 11:05
4720904.jpg

 

Σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο που αγνοείτο και μέσα σε ρέμα βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος από τον Αποκόρωνα, όπου είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά χειμάρρου μαζί με το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο κοντά στον ποταμό Βατουδιάρη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, εντάθηκαν σήμερα το πρωί, ωστόσο δεν είχαν αίσια έκβαση καθώς εντοπίσθηκε νεκρός

Εγκλωβισμένα 7 άτομα

Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης για τους 7 εγκλωβισμένους από κατολίσθηση στην περιοχή Χλιαρό, εκεί επιχειρεί ομάδα της ΕΜΑΚ έχοντας επαφή μαζί τους.

Εξάλλου στις 6.00 το πρωί, μετά από συντονισμένη προσπάθεια των αρχών, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από το Κέντρο Υγείας Κανδάνου στο νοσοκομείο Χανίων τρεις ασθενείς, η μετακίνηση των οποίων καθυστερούσε λόγω της κακοκαιρίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21