search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:06
MENU CLOSE

Μητέρα και τα δυο της παιδιά έπεσαν σε βόθρο και πνίγηκαν από τις ακαθαρσίες

28.02.2019 08:56
Μητέρα και τα δυο της παιδιά έπεσαν σε βόθρο και πνίγηκαν από τις ακαθαρσίες  - Media

 

Η γυναίκα και τα παιδιά της ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις του ανοιχτού βόθρου και έπεσαν μέσα στις ακαθαρσίες. Προηγουμένως είχαν σπεύσει εκεί επειδή ο σύζυγος της που τον καθάριζε, είχε πέσει κατά λάθος μέσα. Η γυναίκα πήγε να τον σώσει, αλλά έπεσε εκείνη μαζί με τα παιδιά της.

Το περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή στην Κίνα. Στο βόθρο έπεφταν τα περιττώματα των γουρουνιών της φάρμας. Κάποια στιγμή ο βόθρος υπερχείλισε και ο άνδρας πλησίασε για να δει τι είχε συμβεί. Από λάθος του έπεσε μέσα. Πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Η γυναίκα έσπευσε με τα παιδιά της να συνδράμει αλλά έπεσε και κείνη μέσα. Ο άνδρας κατάφερε με κάποιο τρόπο να πιαστεί από μια άκρη και σιγά σιγά βγήκε έξω από το βόθρο ζωντανός.

Η γυναίκα με τα δυο παιδιά όμως δεν τα κατάφεραν και χάθηκαν μέσα στις ακαθαρσίες.

Ο άνδρας ήταν 56 χρονών, η σύζυγος του 53 και τα παιδιά τους ήταν 32 και 34 αντίστοιχα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν λίγη ώρα αργότερα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ανασύρουν τα πτώματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07