search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο: Ξέσπασε η Μαρινέλλα – «Κάνε πίσω ρε!»

04.03.2019 13:06
Επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο: Ξέσπασε η Μαρινέλλα - «Κάνε πίσω ρε!» - Media

 

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλο.

Την περασμένη Παρασκευή οι θαμώνες στο Αθηνών Αρένα είδαν τον γνωστό ποινικολόγο να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Το κέντρο διασκέδασης λίγο έλειψε να μετατραπεί σε αρένα .

Πρόκειται για μια πρωτοφανή επίθεση από τον γνωστό δικηγόρο στον δημοφιλή ηθοποιό που έγινε στο τελευταίο live του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή.

Όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον Λάκη Λαζόπουλου να περνά την είσοδο του μαγαζιού χαμογελαστός μαζί με τη Μαρινέλλα προκειμένου να διασκεδάσει με παρέα κοινής τους φίλης που είχε τα γενέθλιά της, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός και συγγραφέας καθόταν αμέριμνος με την παρέα του σε πρώτο κεντρικό τραπέζι των Αθηνών Αρένα και απολάμβανε τη Δέσποινα Βανδή που βρισκόταν on stage εκείνη τη στιγμή, όταν ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου το τραπέζι ήταν λίγο πιο πίσω, τον πλησίασε και τον χτύπησε.

«Σ’τα χρωστάω τρία χρόνια» ακούστηκε να λέει ο ποινικολόγος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το οποίο επικαλούμενο μάρτυρε υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Κούγιας έβρισε χυδαία τον Λάκη Λαζόπουλο και τον άρπαξε από τον λαιμό.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Μαρινέλλα -σοκαρισμένη από το γεγονός- αντέδρασε άμεσα φωνάζοντας «Κάνε πίσω ρε» προκειμένου να προστατεύσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Από την άλλη, ο τελευταίος δε σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές του… μαινόμενου Αλέξη.

Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Πηγή: Espresso

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28