search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Θα καταστρέψουν τον Μητσοτάκη οι σύμβουλοί του – Το Α.Τ. Ακροπόλεως το έκλεισε ο Δένδιας

04.03.2019 17:26
Κατηγορηματική διάψευση Γεροβασίλη για Καθημερινή: Ψευδείς οι ισχυρισμοί για παρέμβαση στην έρευνα για το Μάτι - Media
 
Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως εξαπέλυσε από τη Βουλή η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.
 
«Οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν. θα τον καταστρέψουν διότι δεν θυμήθηκε ότι το Α.Τ Ακροπόλεως έκλεισε επί Ν.Δ επί υπουργίας Δένδια, έπειτα από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις με μολότοφ. Έκλεισε με πρόσχημα ότι έχει καταγγελθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης. Ούτε η αιτία τιμούσε την επιλογή ούτε το πρόσχημα» είπε.
 
Προσέθεσε δε ότι υποστήριξε ότι «η ελληνική αστυνομία το αντιμετωπίζει και με σχέδιο και με επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε κι εμείς ότι η αστυνομία έχει προβλήματα υποστελέχωσης. Όμως να θυμόμαστε ότι ο κ. Μητσοτάκης κατάργησε σε μια νύχτα 6700 οργανικές θέσεις της δημοτικής αστυνομίας».
 
Η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε επίσης τον κ. Μητσοτάκη για υποκίνηση βίας λέγοντας: «Άκουσα σήμερα να λέει ότι πρέπει να τολμήσει ο πρωθυπουργός να πάει χωρίς κλούβες στη Μακεδονία. Αυτό λέγεται υποκίνηση βίαιων πράξεων. Άκουσα σήμερα να λέει επίσης ότι είτε υψηλής είτε χαμηλής έντασης είναι η βία είναι το ίδιο. Ετσι εξηγείται και η κάλυψη που παρέχεται στην υπόθεση Γεωργιάδη. Διότι για εκείνον χαμηλή και υψηλή παραβατικότητα είναι το ίδιο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27