search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για να γυριστεί κινηματογραφική ταινία

07.03.2019 12:36
Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για να γυριστεί κινηματογραφική ταινία - Media

 

Κλεσιτό θα είναι την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας καθώς στην πρωτεύουσα πραγματοποιούνται γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο σταρ του οσκαρικού «BlacKkKlansman».

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIFO.gr, πρόκειται για την αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο, την οποία σκηνοθετεί ο Φερντινάντο Κίτο Φιλοµαρίνο. Πρόσφατα, γυρίσματα για την ταινία η οποία τιτλοφορείται «Born To Be Murdered», έγιναν και στα Τρίκαλα ενώ πρωταγωνιστής του φιλμ είναι ο γιος του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα, στην περιοχή της Ομόνοιας, και την Κυριακή προγραμματίζονται γυρίσματα μεγάλης διαρκείας στην πλατεία Συντάγματος. Η τροχαία ενημερώνει πως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων: – Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος. – Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της. – Πλατεία Συντάγματος.

Μετά το γύρισμα της Κυριακής στο Σύνταγμα η παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες, στο Πεζοδρόμιο της Φιλελλήνων μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η πλοκή

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για μία αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και γιακεντρικές περιοχές της Αθήνας. Τα γυρίσματα στην περιφέρεια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Η παραγωγή

Η ταινία είναι παραγωγή της εταιρείας Faliro House Productions S.A. που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδρύθηκε το 2008 από τον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο και έκτοτε έχει συνεργαστεί στην παραγωγή περισσότερων από 50 κινηματογραφικώνέργων, όπως των VOYAGE OF TIME του TerrenceMalick, THE FOUNDERτου John Lee Hancock, MIDNIGHT SPECIALτου Jef fNichols, EYES OF EXODUS της Alexandra Liveris, LITTLE MEN του Ira Sachs, ΑΣΤΑΚΟΣ τουΓιώργου Λάνθιμου, BEFORE MIDNIGHT του Richard Linklater, ONLY LOVERS LEFT A LIVE του Jim Jarmusch, TAKE SHELTER του Jef fNichols, ATTENBERG της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη και προσφάτως ολοκλήρωσε το ελληνικό κομμάτι παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς THE LITTLE DRUMMER GIRL του Park Chan-Wook.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27