search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Γείτονας ασέλγησε σε 11χρονη όσο έλειπαν οι γονείς

12.03.2019 08:25
Ηράκλειο: Γείτονας ασέλγησε σε 11χρονη όσο έλειπαν οι γονείς - Media

 

Σοκάρουν οι περιγραφές που έκανε ένα κοριτσάκι δέκα με έντεκα ετών, το οποίο φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση η οποία εξετάζεται με πολλή προσοχή και διακριτικότητα από τις αστυνομικές Αρχές και έγινε γνωστή προχθές όταν η μικρή αποκάλυψε στους γονείς της τι πέρασε στα χέρια του γείτονά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» η οικογένεια της ανήλικης μένει δυτικά του Ηρακλείου. Ο πατέρας και η μητέρα του χρειάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές να λείψουν για λίγη ώρα από το σπίτι.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι οι δύο γονείς χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο, το οποίο νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία μένει η οικογένεια της μικρής, την έπεισε να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου εκεί υπάρχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και να ασελγήσει, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ανήλικη, σε βάρος της.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι σε διπλανό δωμάτιο ήταν και ο μικρότερος αδερφός της, ο οποίος όμως δεν αντιλήφθηκε κάτι. Όταν οι γονείς επέστρεψαν η μικρή τούς είπε τι συνέβη κι εκείνη αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο.

Ο γείτονας που κατηγορείται ηλικίας περίπου 45 ετών, συνελήφθη ενώ υποστήριξε ότι ουδέποτε άγγιξε τη μικρή.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48