28/05/2020 01:55:03

Τεράστια γκάφα της κυβέρνησης Όρμπαν: Διαφήμισε την πολιτική της για την οικογένεια με το... λάθος ζευγάρι (Photo)

Τεράστια γκάφα της κυβέρνησης Όρμπαν: Διαφήμισε την πολιτική της για την οικογένεια με το... λάθος ζευγάρι (Photo) - Media

 

Μα, δεν το είδε κανείς;...

Διεθνής περίγελος κινδυνεύει να γίνει η κυβέρνηση Όρμπαν με τη νέα καμπάνια της για την πολιτική της για την οικογένεια και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική της.

Για την καμπάνια οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν στις γιγαντοαφίσες την εικόνα ενός χαρούμενου και αγκαλιασμένου νεαρού ζευγαριού.

Προφανώς για λόγους οικονομίας η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε ήταν κάποια στοκ φωτο από το internet, ωστόσο η απροσεξία ήταν μεγάλη.

Κι αυτό διότι το ζευγάρι της φωτογραφίας έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως από μια άλλη φωτογραφία του: εκείνη που ο νεαρός «καρφώνει» μια άλλη γυναίκα και η κοπέλα τον κοιτάζει έξαλλη.

Διά του λόγου το αληθές, δείτε τις δύο εικόνες δίπλα-δίπλα:

Το επιμύθιο, προφανώς, είναι ότι όταν χρησιμοποιούμε στοκ φωτογραφίες από το διαδίκτυο, τις προσέχουμε λίγο παραπάνω, καθώς αργά ή γρήγορα κάποιος θα βρει την γκάφα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.