search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Κάτι τρέχει με τον Όζι – Ακύρωσε όλες τις περιοδείες του για το 2019

04.04.2019 17:56
Ο Όζι ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελβετία λόγω κορωνοϊού	 - Media

 

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο μεγάς «τρελός» του heavy metal, Όζι Όζμπορν, o οποίος ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλα τα σχέδιά του για περιοδείες μέσα στο 2019.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κρίσης πνευμονίας που τον έπληξε, οι πληροφορίες θέλουν τον Όζι να πέφτει στο σπίτι του και να χτυπά, επιδεινώνοντας ένα παλιότερο τραύμα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 70χρονος τραγουδιστής οικουρεί και παρακολουθείται από γιατρούς, αλλά και ότι είναι, κυριολεκτικά, σαν… λιοντάρι στο κλουβί.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να αναβάλλω κι άλλες εμφανίσεις μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θυμωμένος και εκνευρισμένος και θλιμμένος είμαι» έγραψε ο «Όζζερ».

«Ευχαριστώ τους πάντες για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνουν. […] Είμαι καλύτερα μέρα με τη μέρα, θα γίνω καλά, θα τελειώσω την περιοδεία μου, θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:46