search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Απίστευτες εικόνες: Αμμοθύελλα «καταπίνει» και εξαφανίζει ολόκληρη πόλη (Video)

09.04.2019 07:07
Απίστευτες εικόνες: Αμμοθύελλα «καταπίνει» και εξαφανίζει ολόκληρη πόλη (Video)  - Media

 

Στην πόλη Τσούρου στην επαρχία Ραζαστάν στην Ινδία οι κάτοικοι βίωσαν ένα παράξενο και αγχωτικό φαινόμενο. Είδαν ένα τεράστιο συμπαγές σύννεφο σκόνης να πλησιάζει την πόλη τους και να την καταπίνει στη στιγμή.

Ήταν αμμοθύελλα που σηκώθηκε από την έρημο που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης και οι άνεμοι την μετέφεραν μέσα στα σπίτια. Το θέαμα είναι απίστευτο γιατί στην κυριολεξία καταπίνει τα πάντα στο πέρασμα της.

Οι περισσότεροι κάτοικοι μόλις είδαν το σύννεφο να πλησιάζει κατάφεραν να κλειστούν μέσα στα σπίτια τους και να περιμένουν. Κάποιοι άλλοι που ήταν έξω, έκλεισαν τα μάτια και έψαξαν ένα μέρος να προφυλαχθούν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αν και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, οι καλλιέργειες και ορισμένες κατοικίες υπέστησαν σημαντικές καταστροφές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14