search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Ιστορίες διαζυγίου: Έκαψε το σπίτι του για να μην το πάρει η γυναίκα του

19.04.2019 15:47
Ιστορίες διαζυγίου: Έκαψε το σπίτι του για να μην το πάρει η γυναίκα του - Media

 

Σε φυλάκιση 19 μηνών καταδικάστηκε ένας άνδρας, που έκαψε όλο του το σπίτι έτσι ώστε η σύζυγός του να μην επωφεληθεί από αυτό.

Ο Kevin Camadoo περιέλουσε με βενζίνη την περιοχή γύρω από το σπίτι της οικογένειας, αφαιρώντας τις μπαταρίες από τους ανιχνευτές καπνού και κλείδωσε τον εαυτό του στο υπνοδωμάτιο, πριν βάλει φωτιά.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι οδηγήθηκε σε αυτοκτονία λόγω του άγχους του για το διαζύγιο και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αντιμετώπιζε.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι ξεπέρασαν τα 116.000 ευρώ, στην πόλη Ρέντινγκ της Μ. Βρετανίας, και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πέντε ώρες για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Ο 42χρονος είχε γράψει επιστολές στους γονείς του και είχε στείλει ένα σημείωμα στη σύζυγό του Sally Camadoo, λέγοντας ότι «δεν θα πάρει τίποτα».

Τον 42χρονο εντόπισαν οι πυροσβέστες και τον ανέσυραν με ασφάλεια πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Νοσηλεύθηκε για εισπνοή καπνού και στη συνέχεια συνελήφθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:58