search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Serial killer στην Κύπρο: Παραιτείται ο αρχηγός της Αστυνομίας

03.05.2019 08:02
Serial killer στην Κύπρο: Παραιτείται ο αρχηγός της Αστυνομίας - Media

 

Σήμερα αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου υπό το βάρος της παραίτησης του πολιτικού προϊσταμένου του, Ιωνά Νικολάου, ο οποίος αποχωρεί επικαλούμενος λόγους συνείδησης, για το στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία με τις δολοφονίες γυναικών από τον καθ’ ομολογία δράστη, τον 35χρονο Ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς.

Όπως γράφουν τα Κυπριακά ΜΜΕ η αποχώρηση του Ι. Νικολάου έβαλε περαιτέρω πίεση προς τον Αρχηγό  της Αστυνομίας, αφού ως πολιτικός προϊστάμενος σημείωσε πώς «ο υπουργός δεν αναμειγνύεται και ούτε πρέπει να αναμειγνύεται στον χειρισμό και τη διερεύνηση οποιωνδήποτε καταγγελιών». Μια δήλωση με την οποία διαχωρίζει τις ευθύνες, υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες του Αρχηγού, για τον τρόπο με τον οποίο η Αστυνομία χειρίστηκε την όλη υπόθεση των καταγγελιών για τις εξαφανίσεις αλλοδαπών γυναικών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17