01/04/2020 15:47:41

Περιέλουσε με πετρέλαιο 16χρονη και της έβαλε φωτιά γιατί αρνήθηκε πρόταση γάμου

Περιέλουσε με πετρέλαιο 16χρονη και της έβαλε φωτιά γιατί αρνήθηκε πρόταση γάμου - Media

 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για απόπειρα δολοφονίας ενός 16χρονου κοριτσιού, το οποίο περιέλουσε με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά αφού αρνήθηκε πρόταση γάμου στο Πακιστάν.

Η μητέρα του κοριτσιού έστειλε μια πρώτη ενημερωτική έκθεση στις αρχές, κατηγορώντας τον άνδρα και τον φίλο του για την επίθεση στην περιοχή Muzzafargarh.

Παρά τα εγκαύματα στο πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια της, η αστυνομία είπε ότι η έφηβη βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση αφού έσπευσαν στο νοσοκομείο του κεντρικού γραφείου του Muzzafargarh.

Η μητέρα του θύματος ξύπνησε από τις κραυγές της κόρης της στις 1.30 π.μ.

Είπε ότι είδε δύο άνδρες να φεύγουν μετά που περιέλουσαν το παιδί της με πετρέλαιο, πριν της βάλουν φωτιά. Η απελπισμένη μητέρα κάλεσε άλλους συγγενείς να τη βοηθήσουν να σβήσουν τις φλόγες.

Ένα πορτοφόλι, κάποια χρήματα και ένα σημείωμα που είχε δύο αριθμούς τηλεφώνου βρέθηκαν στο σημείο.

Υποστήριξε ότι ο άντρας και ο φίλος του είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν την κόρη της, αφού απέρριψε μια πρόταση γάμου που είχαν κανονίσει οι γονείς του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.