search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29
MENU CLOSE

«Καμπανάκι» από το King’s College: Άσκοπες και επικίνδυνες οι πιο διαδεδομένες τεχνικές επιμήκυνσης του ανδρικού μορίου

10.05.2019 13:47
«Καμπανάκι» από το King

 

Την προσοχή των ανδρών που επιθυμούν να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση για την επιμήκυνση του μορίου τους εφιστούν ερευνητές του διάσημου King’s College του Λονδίνου, μετά τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων μελέτης τους για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι δύο πλέον διαδεδομένες επεμβάσεις στο πέος (η έγχυση γεμίσματος και η αποκοπή ενός τένονται) κοστίζουν πολύ (φθάνουν ως τις 40.000 λίρες), δεν έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα (το 80% των ανδρών που έχουν κάνει τέτοια επέμβαση δηλώνει μη ικανοποιημένο) και συχνά έχουν παρενέργειες.

Ειδικά για τις παρενέργειες, οι ερευνητές αναφέρουν ότι αυτές συμπεριλαμβάνουν στυτική δυσλειτουργία, παραμορφώσεις του πέους και ενίοτε και… μείωση του μήκους του, δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Επίσης, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου το πέος είχε σημεία χωρίς αίσθηση μετά την επέμβαση.

Το βρετανικό ΕΣΥ δεν καλύπτει τέτοιες επεμβάσεις παρά μόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού από ατύχημα, ενώ οι ερευνητές επισημαίνουν ότι μόλις το 20% των ανδρών που υποβάλλονται σε εγχείρηση επιμήκυνσης πέους δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Πηγή: Daily Mail

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29