search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Νόνη Δούνια: Δεν θα άφηνα την κόρη μου να πάει στο GNTM

18.05.2019 13:10
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Η Νόνη Δούνια έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου και φέτος βάζει υποψηφιότητα στον δήμο Πειραιά.

Το μόντελινγκ λειτούργησε θετικά στην καριέρα της, παρά το γεγονός ότι υπήρξε περίοδος στην οποία τα μοντέλα κατηγορούνταν από τους ηθοποιούς.

«Το μόντελινγκ μου έχει δώσει φιλίες και μου έχει ανοίξει πόρτες τόσο στην ηθοποιία όσο και στην παρουσίαση. Υπήρξε βέβαια εποχή που οι ηθοποιοί κατηγορούσαν τα μοντέλα ότι τους παίρνουν τις δουλειές, ωστόσο τα μοντέλα δεν κατηγόρησαν ποτέ τους ηθοποιούς που έκαναν διαφημίσεις», δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Σχετικά με το Greece’s Next Top Model: «Μόνο τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου θα ήθελα να κάνω. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει μοντέλο, εννοείται ότι θα κάνει αυτό που θέλει. Να σπουδάσει βέβαια παράλληλα, αλλά δεν θα την άφηνα να μπει σε ένα ριάλιτι. Θα έμπαινε σε ένα καλό γραφείο και θα ξεκινούσε το τρέξιμο».

Η Νόνη Δούνια δεν θα έλεγε όχι σε 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει μια… ιδιαίτερη φωτογράφιση, ενώ θαυμάστρια της έχει ζητήσει μέχρι και το κορδόνι από το παπούτσι της.

Για ποιον λόγο στο σχολείο την φώναζαν «Νόνη το κανόνι» και γιατί στην πορεία την χαρακτήρισαν ως την «Παπαρήγα των μοντέλων»;

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07