search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:44
MENU CLOSE

Έτσι θα καλύψει ο Alpha τις επερχόμενες εκλογές

21.05.2019 06:32
Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων στην κρίση  - Media

 

Ο Alpha, η σταθερά πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση, θα είναι με δυναμικό τρόπο κοντά στους πολίτες και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του Alpha θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη, λεπτό προς λεπτό, της εκλογικής μάχης.

Πολιτικοί συντάκτες του σταθμού θα βρίσκονται στα στρατηγεία των κομμάτων. Ρεπόρτερ και ανταποκριτές θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν, έγκυρα και άμεσα, όλες τις εξελίξεις και το πολιτικό ρεπορτάζ από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Ρεπορτάζ, πολιτικές αναλύσεις, πρωτοποριακή τεχνολογία και γραφική απεικόνιση αποτελεσμάτων, με στόχο την έγκαιρη και σφαιρική πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Η αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 08:00 με την Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα της εκλογικής διαδικασίας, δίνοντας παράλληλα χρηστικές πληροφορίες.

Στις 10:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης, για να καταγράψει τον παλμό των εκλογών, με τον δικό του εναλλακτικό τρόπο.

Στις 13:00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα εστιάσει στην πολιτική επικαιρότητα της ημέρας, στις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και υποψηφίων, αλλά θα ενημερώσει και για τα σημαντικότερα γεγονότα της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 13:50, ακολουθεί η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», με τη Ναταλία Γερμανού, που με ειδικές συνδέσεις θα μεταφέρει την εικόνα της ημέρας, μέσα από το δικό της πρίσμα.

Στις 17:00, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος και η Βέλη δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο χιούμορ, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες μέσα από ένα ειδικό επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται στις 18:00 με τον Αντώνη Σρόιτερ και τους πρωταγωνιστές των εκλογών. Ταυτόχρονα, μέσα από μια σύνδεση – έκπληξη ο Νίκος Μάνεσης, σε ειδική «αποστολή», θα δώσει τον σφυγμό της εκλογικής αναμέτρησης από μια ανθρώπινη πλευρά.

Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Στο στούντιο του Alpha, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, σχολιάζουν τα αποτελέσματα και το μήνυμα της κάλπης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, δυναμική παρουσία θα έχουν και τα ψηφιακά Μέσα του Alpha. Οι ψηφιακές πλατφόρμες του Alpha θα μεταδίδουν πρωτογενές περιεχόμενο από την εκλογική βραδιά με στόχο την έγκαιρη, αποτελεσματική και ουσιαστική κάλυψη και για τους χρήστες των ψηφιακών Μέσων.

Από σήμερα, στο ειδικό microsite του σταθμού για τις εκλογές www.alphatv.gr/ekloges θα υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες (πού ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω, κτλ.), καθώς και όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές.

Την ημέρα των εκλογών, από τις 18:00, θα γίνεται αναμετάδοση της εκλογικής βραδιάς από το www.alphatv.gr με συνεχή ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων. Παράλληλα, το hashtag #alphaekloges2019 θα προσεγγίσει το σύνολο των χρηστών των social media. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Alpha, θα δημοσιεύονται exit poll, αποτελέσματα, πρωτογενές οπτικοακουστικό περιεχόμενο και παραλειπόμενα από το εκλογικό τραπέζι και τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς και backstage φωτογραφίες.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42