search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Συζητά με τον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου

29.05.2019 13:00
Συζητά με τον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου - Media

 

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη έχει συμβόλαιο με το κανάλι το οποίο όμως λήγει στο τέλος του επόμενου μήνα. Ο σταθμός διατηρεί οψιόν ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο η οποία και θα ενεργοποιηθεί.

Στο Μαρούσι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της βραδινής εκπομπής του Γρηγόρη η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Θα γίνουν βέβαια οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις προκειμένου να μην ατονίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr στόχος του καναλιού είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο. Αυτό θα έχει διάρκεια δύο χρόνια με το κανάλι να διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών έγιναν σε θετικό κλίμα. Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο ο Αρναούτογλου να αναλάβει και δεύτερη εκπομπή την επόμενη σεζόν. Μένει να δούμε αν τελικά οι συζητήσεις καταλήξουν θετικά ή θα έχουμε ανατροπή στην υπόθεση, κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει δύσκολο.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:26