search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:25
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς με βαρύτατους χαρακτηρισμούς – Αποχώρησε από το στούντιο ο Πάνος Σκουρλέτη (Video)

04.06.2019 13:03
Άγριος καβγάς με βαρύτατους χαρακτηρισμούς - Αποχώρησε από το στούντιο ο Πάνος Σκουρλέτη (Video) - Media

 

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στο Action 24. Ο καβγάς ήταν τόσο άγριος που ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το τηλεοπτικό πάνελ.

Κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι στην πολιτική συζήτηση με αποτέλεσμα ο Πάνος Σκουρλέτης να αρχίσει να μιλάει για διαφθορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Τότε, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να απαντήσει ότι οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση.

Ακόμη, κάλεσε τον Π. Σκουρλέτη να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Τότε, ο Πάνος Σκουρλέτης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και στη συνέχεια έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Έκανε λόγο για χυδαιότητα και ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί. Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. «Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. «Να λυπάστε για τον εαυτό σας», απάντησε ο ευρωβουλευτής. Ακόμη, πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Π. Σκουρλέτη: «Σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως. Καλό ταξίδι».

Στο 1:17:30 ξεκινάει ο καβγάς ανάμεσα στους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Ανδρουλάκη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50