10/07/2020 16:47:28

Ο τρόμος κάθε μητέρας: Ανακάλυψε μετά την προσγείωση ότι το παιδί της δεν ήταν στο αεροπλάνο – Η περιπέτεια στην Κρήτη

Ο τρόμος κάθε μητέρας: Ανακάλυψε μετά την προσγείωση ότι το παιδί της δεν ήταν στο αεροπλάνο – Η περιπέτεια στην Κρήτη - Media

 

Μια μητέρα περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε, αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, ανακαλύπτοντας ότι ο αυτιστικός γιο της που είχε αρρωστήσει δεν ήταν στο αεροπλάνο.

Η Nicola Purdy και τα παιδιά της ο 24χρονος Jack, 24, ο 12χρονος Alex και η11χρονη Darcie ήταν για διακοπές στην Κρήτη για μια εβδομάδα, επιστρέφοντας σπίτι στις 4 Ιουνίου.

Μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για την πτήση της επιστροφής στο Κάρντιφ, ο Τζακ, ο οποίος πάσχει από αυτισμό, αρρώστησε και έκανε εμετό.

Ο Jack απομακρύνθηκε από γιατρό σε αναπηρική καρέκλα και η 48χρονη Purdy ισχυρίστηκε ότι την διαβεβαίωσε ότι ο γιος της θα λάμβανε ειδική βοήθεια για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Όταν η κυρία Purdy επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο σύντομα παρατήρησε ότι η θέση του Jack δεν ήταν κατειλημμένη - αλλά ήταν σίγουρη ότι βρισκόταν σε κάποια θέση προτεραιότητας.

Μετά από την πτήση, η οποία διαρκεί περισσότερο από τέσσερις ώρες, η κυρία Purdy και τα παιδιά της πήγαν να παραλάβουν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ, όταν διαπίστωσαν ότι η βαλίτσα του Alex έλειπε.

Η οικογένεια τότε συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσαν να βρουν τον Jack.

Η κ. Purdy ξεκίνησε μια αναζήτηση για τον Jack διάρκειας τριών ωρών, με τη βοήθεια της ασφάλειας των αεροδρομίων, της αστυνομίας και της British Consolat.

Τελικά ανακάλυψαν ότι δεν βρισκόταν καθόλου στην πτήση και ότι ήταν ακόμα στην Κρήτη χωρίς το διαβατήριο, χωρίς κινητό τηλέφωνο ή τα χρήματά του.

Τελικά, ο Jack επέστρεψε στο σπίτι του με ασφάλεια, με τη βοήθεια των αρχών οι οποίες κάλυψαν πλήρως τα έξοδα της επιστροφής του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.