search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Σοφία Νικολάου: «Μαγειρεύεται αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού – Έτοιμο το βούλευμα»

21.06.2019 17:02
28/05/2020 - Media

 

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας και δικηγόρος Σοφία Νικολάου φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Politics» με τον Γιάννη Πολίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Αction24, αποκάλυψε την ύπαρξη βουλεύματος, βάσει του οποίου ετοιμάζεται η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Μιλώντας για θέματα ασφάλειας, αναφέρθηκε στον Νόμο Παρασκευόπολου, χάρις στον οποίο έχουν αποφυλακιστεί περισσότεροι από 12.000 επικίνδυνοι κακοποιοί, αλλά και στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και ειδικά στο άρθρο που προβλέπει την αποφυλάκιση των πολυισοβιτών. «Στρώνουν το χαλί για την αποφυλάκιση του Κουφοντίνα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Νικολάου.

Και πρόσθεσε ότι υπάρχει Βούλευμα με το οποίο «μαγειρεύεται» η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και μάλιστα χωρίς βραχιολάκι, ενώ, ήδη, έχει ανατεθεί σε δύο ιατροδικαστές να συντάξουν πόρισμα, επιβεβαιώνοντας το ποσοστό αναπηρίας του αρχιτρομοκράτη της 17Ν.

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε:

«Από τον «αέρα» του Action24 και τον Γ. Πολίτη αποκάλυψα ότι «μαγειρεύεται» αποφυλάκιση Σάββα Ξηρού και μάλιστα χωρίς βραχιολάκι, γιατί τον «ενοχλεί». Το βούλευμα είναι έτοιμο, ενώ ήδη έχει ανατεθεί σε δύο ιατροδικαστές να επιβεβαιώσουν το ποσοστό αναπηρίας του δολοφόνου της 17Ν».

Δείτε την ανάρτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34