search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Δείτε το προεκλογικό σποτ της Βάνας Μπάρμπα – Μιλάει και σχεδόν κλαίει: «Το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα της καρδιάς μου» (Video)

06.07.2019 08:29
Δείτε το προεκλογικό σποτ της Βάνας Μπάρμπα – Μιλάει και σχεδόν κλαίει: «Το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα της καρδιάς μου» (Video) - Media

 

Γεμάτο συγκίνηση είναι το νέο προεκλογικό σποτ της Βάνας Μπάρμπα, που γυρίστηκε με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων. Το σποτ έχει αναρτηθεί στην προσωπική ιστοσελίδα της δημοφιλούς ηθοποιού στο facebook και είναι απλό δίχως πολλές τυμπανοκρουσίες.

Η Μπάρμπα φοράει ένα απλό φόρεμα και μιλάει στην κάμερα για τα όνειρα και τους στόχους της εάν εκλεγεί. Όταν αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ η φωνή της σπάει από συγκίνηση και δεν κρύβει ότι το ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν το κόμμα της καρδιάς της.

«Δεν είμαι άνθρωπος της οικονομίας, είμαι άνθρωπος της κοινωνίας! Δεν κρύβω λόγια. Πιστεύω στον αγώνα που έχει συναίσθημα και καρδιά. Είμαι αυτή που ξέρετε. Και σας χρειάζομαι μαζί μου» αναφέρει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24