search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:34
MENU CLOSE

Βαθαίνει το μυστήριο με τη νεκρή Αμερικανίδα – Στην Κρήτη κλιμάκιο του Εγκληματολογικού

09.07.2019 14:52
Βαθαίνει το μυστήριο με τη νεκρή Αμερικανίδα - Στην Κρήτη κλιμάκιο του Εγκληματολογικού - Media
 
Την αιτία και τις συνθήκες θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ μέσα σε εγκαταλελειμμένο πολυβολείο στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν οι αρχές, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
 
Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη γυναίκα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή απ’ όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της, στις 4 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται, πως η Αμερικανίδα ερευνήτρια βρισκόταν την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου συμμετείχε σε εργασίες διεθνούς συνεδρίου.
 
Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Κρήτη ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού από την Αθήνα, προκειμένου να εξετάσει ενδελεχώς την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός και να διαπιστώσει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.
 
Τα μέλη του εξειδικευμένου κλιμακίου θα “σαρώσουν” την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας στοιχεία και τεκμήρια, ενώ στη συνέχεια άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ θα μεταφέρουν τη σορό στο Ρέθυμνο προκειμένου αύριο να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.
 
Ένα από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί, είναι το πώς η 60χρονη ερευνήτρια μετέβη στο πολυβολεία, σε ένα μέρος τόσο δύσβατο και απομονωμένο.
 
Παράλληλα, αναζητούνται απαντήσεις και σε άλλα ερωτήματα, όπως, πώς η άτυχη γυναίκα κατάφερε να πάει στην περιοχή και αν υπάρχει κάποιος που την είδε να πηγαίνει έως εκεί.
 
Πληροφορίες: enikos.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:32