search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Συνάντηση ΕΣΗΕΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ.Πέτσα

26.07.2019 08:10
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΣΗΕΑ μετά το... σποτ  - Media

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκε την Τετάρτη, 24 Ιουλίου με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, μία ημέρα μετά την επίσημη επιφόρτισή του με τις αρμοδιότητες για τα ΜΜΕ.

Η πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας έγινε σε θετικό κλίμα και εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για στενή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα θέματα, που αφορούν τον δημοσιογραφικό κλάδο, ο οποίος έχει πληρώσει και πληρώνει ακόμη πολύ ακριβά την πολυετή οικονομική κρίση.

Για το μείζον θέμα του ΕΔΟΕΑΠ, αν και εξέφρασε διάθεση στήριξης του αυτόνομου ταμείου των Δημοσιογράφων, απάντησε σε σχετικές προτάσεις ότι δεν σκοπεύει να παρέμβει νομοθετικά πριν την έκδοση απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο προσέφυγαν εργοδότες κατά του 2% .

Ενημέρωσε ότι σύντομα θα οριστούν νέες διοικήσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την ΕΡΤ, με βάση τις διαδικασίες, που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:35