search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:22
MENU CLOSE

Γιατί αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου

21.08.2019 07:27
Γιατί αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου  - Media

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση Δημήτρη Λιμπερόπουλο θέλησαν να πουν χθες φίλοι και παλιοί συνεργάτες του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό γιατί η κηδεία του αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με την Espresso, η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 95 ετών, ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες Τρίτη 20 Αυγούστου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα και η κηδεία είχε προγραμματιστεί για τις 16:30, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως αναβάλλεται.

Γιατί αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λιμπερόπουλου

Όπως δήλωσε ο φύλακας του νεκροταφείου, που ενημερώθηκε για την αναβολή, μόλις λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί:

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου θα γίνει όταν έρθουν κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου από την Αμερική, τους οποίους εντόπισε και ειδοποίησε η αστυνομία ενώ από την οικογένεια έγινε γνωστό πως θα ανακοινωθεί εκ νέου η ημερομηνία και η ώρα ταφής.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30