search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Ελλάδα – Βραζιλία: Νικητής τα νούμερα τηλεθέασης!

04.09.2019 10:34
Ελλάδα - Βραζιλία: Νικητής τα νούμερα τηλεθέασης!   - Media

 

Απρόσμενη ήττα από την Βραζιλία γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «γαλανόλευκη» μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο, ενώ πλέον δυσκολεύει και η πρόκριση στην οκτάδα αφού μεταφέρονται τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου. Η Εθνική μας όμως κέρδισε στο παρκέ της τηλεθέασης.

Οι αγώνες της κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού κάτι που φάνηκε και από την τηλεθέαση του πρώτου ματς με το Μαυροβούνιο. Η εξέλιξη του αγώνα με τους Βραζιλιάνους και το θρίλερ των τελευταίων λεπτών εκτόξευσαν την τηλεθέαση.

Όπως είναι λογικό το ματς της Εθνικής διέλυσε τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η αναμέτρηση σημείωσε 38,2% στο γενικό σύνολο και 41,2% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα έφτασε σε τέταρτο το 51,9%, ποσοστό εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για παιχνίδι φάσης ομίλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΕΡΤ παρέμεινε για περισσότερο από μία ώρα σε ποσοστά άνω του 40% όσο εξελισσόταν η αναμέτρηση.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:15