search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο Μακεδονία TV

04.09.2019 13:58
Το μοναδικό πρόβλημα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV - Media

 

Με νέες σειρές εμπλουτίζει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα το Μακεδονία TV για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι πρεμιέρες είναι προγραμματισμένες για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Santa Diabla

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και καθημερινά στις 15:00

Μια νέα γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν μαθαίνει ότι ο άνδρας της πέθανε στη φυλακή. Πρέπει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τους και να διαχειριστεί τον πόνο που προκάλεσε η άδικη φυλάκισή του και ο χαμός του. Στο μυαλό της σχηματίζεται η ιδέα της εκδίκησης. Η οικογένεια που ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του συζύγου της, πρέπει να πληρώσει. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη εκδίκηση όμως, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο έρωτας μπαίνει στο δρόμο της. Ερωτεύεται τον αδερφό του άνδρα που ευθύνεται για όλα. Θα ολοκληρώσει το σχέδιό της;

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δείτε το τρέιλερ: 

La Patrona 

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και καθημερινά στις 17:00

Μια δυναμική γυναίκα αγωνίζεται καθημερινά, να αποδείξει την αξία της σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο. Ένα τραγικό δυστύχημα, που αποδεικνύεται δολιοφθορά, θα κοστίσει τη ζωή στον ίδιο τον πατέρα της και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Κατηγορείται άδικα και φυλακίζεται σε μία ψυχιατρική κλινική. Αντέχει όλες τις δοκιμασίες διατηρώντας τη λογική της και την δίψα της για εκδίκηση και απονομή δικαιοσύνης. Όταν ελευθερωθεί, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Τίποτα, εκτός από τον έρωτα.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δείτε το τρέιλερ:

Devious Maids

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:00

Ένα έγκλημα θα τις φέρει κοντά. Σε ένα διεφθαρμένο περιβάλλον πλούτου και εξουσίας πρέπει να προστατέψουν τον εαυτό τους, αλλά και να αναζητήσουν την αλήθεια. Όνειρα και φιλοδοξίες που συναντούν διαρκώς εμπόδια είναι η καθημερινότητα για τις οικιακές βοηθοί στα πλούσια σπίτια του Beverly Hills. Αλλά όποιος ξέρει καλά να κρύβει μυστικά κάτω από το χαλί, είναι αυτός που έχει στο τέλος το πάνω χέρι.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δείτε το τρέιλερ:

Chicago P.D.

Πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 23:00

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής 21, της πόλης του Chicago, αντιμετωπίζει καθημερινά περιστατικά βίας, αλλά και διαφθοράς. Μια ενωμένη ομάδα, ρισκάρει καθημερινά τη ζωή της για να επιβάλλει την τάξη. Η ακεραιότητα των μελών της καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο αρχηγός της ομάδας, Hank Voight, θα αμφισβητηθούν πολλές φορές. Το αποτέλεσμα, όμως, θα τους δικαιώνει πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δείτε το τρέιλερ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:26