26/02/2020 07:36:32

Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ., στο κέντρο της Αθήνας, για λαθραία τσιγάρα (Video)

Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ., στο κέντρο της Αθήνας, για λαθραία τσιγάρα (Video) - Media

 

Περισσότερα από 2.800 πακέτα τσιγάρα και χίλιες συσκευασίες καπνικών προϊόντων κατάσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. στη χθεσινή της επιχείρηση, στο κέντρο της Αθήνας, για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων. 

Αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής εντόπισαν οίκημα, σε χώρους του οποίου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου 2.832 πακέτα τσιγάρα και 1.045 συσκευασίες καπνικών προϊόντων.

Επίσης, συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.