search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:23
MENU CLOSE

«Άνοστο» αστείο του Άδωνι Γεωργιάδη για την Benetton ομπρέλα της Αννέτας Καββαδία

25.09.2019 13:08
Άδωνις για αναπτυξιακό ν/σ: Στον καπιταλισμό οι κυβερνήσεις νομοθετούν αυτά που τους ζητά η αγορά - Media

 

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στην απεργία της Τρίτης, εναντίον του αναπτυξιακού νόμου, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Αννέτα Καββαδία κι η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η απεργία της Τρίτης, της ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ήταν το πρώτο κρας τεστ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα συνδικάτα και η πρώτη απεργία που γίνεται επί των ημερών της νέας κυβέρνησης. Στο στόχαστρο των απεργών ήταν κυρίως ο αναπτυξιακός νόμος που έρχεται στη βουλή και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και αυστηρές ρυθμίσεις για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις απεργίες.

Η παρουσία Τσακαλώτου στην διαδήλωση, στο κέντρο της Αθήνας, επικρίθηκε πάντως από την ΑΔΕΔΥ, η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση εναντίον του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εισάγει και το νομοσχέδιο στη βουλή, βρήκε τρόπο να επικρίνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη διαδήλωση, ο οποίος δεν ήταν και πολύ επιτυχημένος. Έκρινε την ομπρέλα μάρκας benetton την οποία κρατούσε για την ψιχάλα η πρώην βουλευτής Αννέτα Καββαδία, με ένα άκαιρο σχόλιο, αφού το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει πολύ χαμηλή τιμή. Έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter:

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21