search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Ελλάδα και…Ζιμπάμπουε «μοιράζονται» το ακριβότερο mobile internet παγκοσμίως

03.10.2019 17:23
mobile-internet-1300×700

 

Στην Ευρώπη, η Ελλάδα χρίζεται «πρωταθλήτρια» στην ακρίβεια του mobile internet, καθώς για το 1GB η χώρα μας πληρώνει 32,71 δολάρια στον εκάστοτε πάροχο, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Πορτογαλία, η οποία πληρώνει 13,98 δολάρια. Η πιο φθηνή χώρα της Γηραιάς Ηπείρου είναι η Ουκρανία με 50 σεντς.

MAP 3

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα dikaiologitika.gr αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για την ακρίβεια και πολλών άλλων υπηρεσιών, δεν μας κάνει καμία έκπληξη ότι για ακόμη μία φορά πήρε ένα ακόμη… χρυσό μετάλλιο!

MAP 2

Φυσικά, υπάρχουν και χειρότερα, καθώς η Ζιμπάμπουε κρατάει τα σκήπτρα παγκοσμίως με 75,20 δολάρια/1GB. ‘Ετσι, Ελλάδα και Ζιμπάμπουε είναι οι πιο ακριβές χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη!

MAP 1

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαφορές των τιμών εκτιμώνται ανάλογα με τις κατάλληλες υποδομές των χωρών. Αυτό σημαίνει ότι οι πάροχοι της κινητής τηλεφωνίας «προσφέρουν» μεγάλες ποσότητες data σε κράτη που διαθέτουν τα κατάλληλα στάνταρτς και κρατούν τις τιμές χαμηλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36