29/01/2020 00:42:08

Το αστείο Τσίπρα για τις εκλογές: Με ξεπέρασε ο δήμαρχος - Πήρε 91%

Το αστείο Τσίπρα για τις εκλογές: Με ξεπέρασε ο δήμαρχος - Πήρε 91% - Media

 

«Να ξέρετε ότι αισθάνομαι πολύ οικεία εδώ γιατί τον αγαπάω αυτό τον τόπο. Έχω έρθει πρώτη φορά το 2008, τυχαία ήρθα στο Ροδάκινο, κι από τότε έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Κρήτη.

«Και με αυτή την έννοια θέλω να πω, αισθάνομαι όχι μόνο οικεία αλλά και περηφάνια που σε αυτό τον τόπο, όταν είχα έρθει ως πρόεδρος ενός κόμματος που είχε 3%, σήμερα αυτός ο τόπος τον έχει βγάλει στο 40% τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στο 32% που είναι το ποσοστό μας. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα στον τόπο σας δήμαρχε» είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, Ιωάννη Ταταράκη.

Στη συνέχεια, αστειεύθηκε λέγοντας ότι «βέβαια με έχει ξεπεράσει ο δήμαρχος, πήρε 91%. Ούτε ο Ζίβκοφ δεν είχε πάρει τέτοιο ποσοστό, ούτε ο Τσαουσέσκου. Ίσως μπορεί να συγκριθεί με τον Πολάκη, όταν έβγαινε δήμαρχος στα Σφακιά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.