search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Κ. Μπογδάνος για Βλαζάκη: Απολογούμαι – Ντ. Μπακογιάννη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης

22.10.2019 19:53
Κ. Μπογδάνος για Βλαζάκη: Απολογούμαι - Ντ. Μπακογιάννη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης - Media

 

Συγνώμη για την εμπλοκή του ονόματος της Βλαζάκη στην υπόθεση με το Joker ζήτησαν μέσω twitter το βράδυ της Τρίτης η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση της Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, με την πρώην υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού να απαιτεί συγνώμη και από τους δυο βουλευτές της ΝΔ επειδή, όπως ανέφερε, την κατονόμασαν ως το άτομο που ειδοποίησε την ΕΛΑΣ για τους ανήλικους που παρακολουθούσαν την ταινία Joker στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ.

«Η αρετή της επωνυμίας είναι αυτή: Όταν γίνεται ένα λάθος, το σφάλμα αποδίδεται στον φταίχτη. Στην περίπτωσή μας, η κα Μπακογιάννη κι εγώ είχαμε λάθος πληροφόρηση ως προς την εμπλοκή της κας Βλαζάκη στην επίμαχη υπόθεση. Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και απολογούμαι», ανέφερε στο μήνυμά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο twitter: «Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker.Όπως αποδεικνύεται,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57