search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:07
MENU CLOSE

Το «Hocus Pocus» επιστρέφει: Ποιο συνδρομητικό κανάλι ετοιμάζει νέο σίκουελ (Photos | Video)

24.10.2019 14:09
Το «Hocus Pocus» επιστρέφει: Ποιο συνδρομητικό κανάλι ετοιμάζει νέο σίκουελ (Photos | Video) - Media

 

Όσο πλησιάζει η φθινοπωρινή γιορτή του τρόμου Halloween, το Disney Plus βάζει μπρος μια συνέχεια, ένα σίκουελ της κλασικής ταινίας «Hocus Pocus» της Disney το 1993, αν και οι βασικοί πρωταγωνιστές δεν είναι ακόμα… έτοιμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγγραφέας και παραγωγός του «Workaholics», Jen D’Angelo, έχει επιστρατευθεί για να γράψει το σενάριο για τη νέα υπηρεσία streaming Disney Plus.

Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές του Hocus Pocus, οι σταρ Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy δεν έχουν ακόμα ενταχθεί στο καστ των ηθοποιών, παρόλο που η Disney «είναι αισιόδοξη» ότι θα το κάνουν.

Η πρωτότυπη ταινία ακολούθησε ένα τρίο μαγισσών: την Winifred (Midler), τη Sarah (Parker) και τη Mary (Najimy) που κουβαλάνε μια κατάρα από το 1693 στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης.

Οι μάγισσες ξυπνούν μυστηριωδώς με τη βοήθεια ενός αγοριού, του Max (Omri Katz), που μετακόμισε στο Σάλεμ από το Λος Άντζελες και προσπαθεί να εντυπωσιάσει μια κοπέλα, την Allison (Vinessa Shaw).

Αφού αναστήθηκαν 300 χρόνια αργότερα, οι μάγισσες επαναλαμβάνουν το σχέδιό τους να ρουφάνε τις ψυχές των παιδιών του Salem, ξεκινώντας από τη νεότερη αδελφή του Max, Dani(Thora Birch).

Η ταινία δεν έκανε τρομερές πωλήσεις εισιτηρίων στους κινηματογράφους, κερδίζοντας 39 εκατομμύρια δολάρια για ένα προϋπολογισμό 28 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά εντάχθηκε σύντομα στις κλασικές ταινίες.

Η ταινία είχε τεράστιες πωλήσεις σε DVD και ετήσιες προβολές κατά τη διάρκεια του Halloween στο ABC και το The Disney Channel.

Το Hocus Pocus συνεχίζει να παίζει στην τηλεόραση, με 2.5 εκατομμύρια τηλεθεατές να το παρακολουθούν το 2009 και 2.8 εκατομμύρια το 2011.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:05