search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Μαρίνα Βερνίκου: «Έφαγα μυρμήγκια στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου – Ήταν χάλια»

26.10.2019 14:51
Μαρίνα Βερνίκου: «Έφαγα μυρμήγκια στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου - Ήταν χάλια» - Media
 
Η φωτογράφος, της οποίας τον λογαριασμό στο Instagram έχουμε ζηλέψει ουκ ολίγες φορές, η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργο Λιάγκα «Μεσημέρι» και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο κάποια από τα τραγελαφικά συμβάντα που της έχουν τύχει.
 
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε στη Μογγολία, όταν οι τοπικές αρχές κατάσχεσαν το drone της.
 
Εξαιτίας της επίσκεψης του Πούτιν στη χώρα, υπήρχε ένας περιορισμός σε τουριστικές συνήθειες, όπως οι φωτογραφίες από αέρος. Η Μαρίνα Βερνίκου είχε στην κατοχή της ένα drone και, όπως σε κάθε της ταξίδι, το χρησιμοποίησε για πλάνα από αέρος. Αυτή της η κίνηση κινητοποίησε την αστυνομία της Μογγολίας.
 
«Με τον σύζυγο μου ήμασταν στην πρωτεύουσα της Μογγολίας, το Ουλάν Μπατάρ και έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει πάει ο πρόεδρος της Ρωσίας. Η σκέψη μου ήταν να πετάξω drone πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο, την ίδια μέρα, και ήταν γεμάτο αστυνομικούς τριγύρω. Και η πτήση διήρκεσε 30 δευτερόλεπτα γιατί ήρθαν αμέσως και με μάζεψαν. Μας πήγαν στο τμήμα για δυο ώρες και έσβησαν όλα τα αρχεία».
 
Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι της με τη Χριστίνα Μπόμπα στην Κένυα και υπογράμμισε πως «η Χριστίνα είναι η καλύτερη παρέα για να ταξιδεύεις».
 
Η φωτογράφος αναφέρθηκε και στη συνάντησή της με τον Leonardo Di Caprio.
 
Πηγή: znews.gr
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55