search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:57
MENU CLOSE

Γυναίκα «μυστήριο»: Ο Κιάνου Ριβς δεν άφηνε το χέρι της – Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση με σύντροφό του (Photos)

05.11.2019 15:11
Γυναίκα «μυστήριο»: Ο Κιάνου Ριβς δεν άφηνε το χέρι της - Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση με σύντροφό του (Photos) - Media

 

Δεν διατηρούσε με καμία σύντροφο σοβαρό δεσμό εδώ και δεκαετίες, και δεν είχε δείξιε ποτέ την αγάπη αγάπη του για μια γυναίκα, ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της 35ετούς καριέρας του.

Αλλά αυτό άλλαξε το Σαββατοκύριακο, όταν ο Κιάνου Ριβς κρατούσε από το χέρι την επιχειρηματική συνεργάτη του Αλεξάντρα Γκραντ στο γκαλά LACMA Art + Film Gala που παρουσιάστηκε από τον οίκο μόδας Gucci στο Λος Άντζελες.

Ο 55χρονος ηθοποιός και η 46χρονη καλλιτέχνης δεν άφησαν ούτε λεπτό ο ένας τον άλλο, καθώς αντάλλαξαν ρομαντικές ματιές μπροστά σε δεκάδες κάμερες του διεθνή τύπου, αποδεικνύοντας ότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν.

Ο Κιάνου έδειχνε υπερήφανος που ήταν με τη γυναίκα που κυρίευσε την καρδιά του.

Ο σταρ κρατούσε το χέρι της καθώς περπατούσε στους φωτογράφους και τον τύπο, ενώ κατευθυνόταν στο μουσείο.

Το φημολογούμενο νέο ζευγάρι διασκέδασε με φίλους και όπως δήλωσε μια πηγή εκ των έσω: «Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ τους, ο Κιάνου εντόπισε την Αλεξάντρα και μια άλλη φίλη της ενώ κουβέντιαζαν. Τότε, η Αλεξάντρα έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο στη φίλη της και της ζήτησε να τραβήξει μια φωτογραφία του ζευγαριού».

«Σε μια στιγμή, η Αλεξάνδρα έδωσε ένα τηλέφωνο στο γυναικείο φίλο και της ζήτησε να τραβήξει μια φωτογραφία του ζευγαριού».

«Χαμογελούσαν και περνούσαν όμορφα, και αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας, ο Γουίλ Φέρελ εντόπισε τον Κιάνου και έσπευσε να τον χαιρετίσει, φέρνοντας μαζί τουτη σύζυγό του και την παρέα του», συμπλήρωσε η πηγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:56