search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Σε κατασχέσεις προχώρησαν κλιμάκια ελέγχου της ΓΓΕ

05.11.2019 16:26
Σε κατασχέσεις προχώρησαν κλιμάκια ελέγχου της ΓΓΕ - Media

 

Εντόπισαν, κατάσχεσαν και κατέστρεψαν 252 απομιμητικά παιχνίδια, ενώ δέσμευσαν 270 μπαλόνια, τα οποία θα ελεγχθούν περί της γνησιότητας τους και της ασφάλειάς τους για χρήση από «μικρούς» καταναλωτές εχθές σε ελέγχους σε καταστήματα εμπορίας παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας, κλιμάκια ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή,. Υποβλήθηκε πρόστιμο για έλλειψη τερματικού POS για πληρωμή με τη χρήση καρτών.

Οι επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 48ωρο, στην Αττική υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επίσης, κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής αστυνομίας Γλυφάδας, πραγματοποίησε 18 ελέγχους σε λαϊκή αγορά του Δήμου Γλυφάδας και υπέβαλε πρόστιμο ύψους 1.000€ για έλλειψη πινακίδας προϊόντων προς πώληση.

Οι έλεγχοι από τα κλιμάκια ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας συνεχίστηκαν και σήμερα. Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 591 είδη απομιμητικών αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Τελος, κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής αστυνομίας Καλλιθέας πραγματοποίησε ελέγχους σε λαϊκή αγορά του Δήμου Καλλιθέας και επέβαλε πρόστιμα ύψους 1.500€ για παραβάσεις του ν.4497/2017.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14