search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:26
MENU CLOSE

«Χρησμός» Λιάγκα: «Μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα» (Video)

13.11.2019 14:11
«Χρησμός» Λιάγκα: «Μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα» (Video) - Media
 
Σε δυσχερή θέση έχει περιέλθει ο Γιώργος Λιάγκας για τον άκομψο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας του ΑΠΘ στην εκπομπή του.
 
Πέραν του ότι το ΕΣΡ κάλεσε για εξηγήσεις τον ΣΚΑΪ, απ’ όπου προβάλλεται η εκπομπή και η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τον ίδιο τον Γ. Λιάγκα στο πειθαρχικό της, δύο διαφημιζόμενοι αποχώρησαν από την εκπομπή.
 
Με δεδομένες τις συνθήκες αυτές, ο Γ. Λιάγκας στη διάρκεια της εκπομπής της Τετάρτης απόφάσισε να στείλει «μήνυμα», με πολλούς αποδέκτες.
 
Συγκεκριμένα, είπε: «Πάμε στη σύντροφό μου τόσα χρόνια, στη συνοδοιπόρο μου, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο… την αγαπημένη μου Ελεάννα Τρυφίδου! Δουλεύουμε μαζί με την Ελεάννα πάρα πολλά χρόνια, είναι ο πιο στενός μου συνεργάτης. Με χαρές και λύπες είμαστε μαζί σε όλα».
 
«Σχεδόν 25 χρόνια. Το θέμα είναι να είσαι μαζί με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στα εύκολα είναι όλοι μαζί», σχολίασε η Ελεάννα Τρυφίδου και τότε ο Γιώργος Λιάγκας «έριξε χρησμό», λέγοντας: «Εγώ ξέρεις τώρα… αυτές τις μέρες, μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό».
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:25