search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37
MENU CLOSE

Ενοχλημένη η Λέχου με τη Γερμανού: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα» (Video)

16.11.2019 16:46
Ενοχλημένη η Λέχου με τη Γερμανού: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα» (Video) - Media

 

Η Κατερίνα Λέχου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, έπαιξε με τους συντελεστές της εκπομπής όμως δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της.

Ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν ισχύει το γεγονός πως έχει δηλώσει ότι είχε δεχθεί πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες και εκείνη απάντησε:

«Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά», αφήνοντας άφωνη την Ναταλία Γερμανού, η οποία βεβαίως την ρώτησε τι ακριβώς εννοούσε.

Τότε η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω, ο κόσμος ξεχνάει… Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει…. Έχω πει κι άλλα στο παρελθόν.

Εννοείται ότι είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική, μας διαλέγουν και μας βάζουν κάπου ανά πάσα στιγμή… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα γι΄αυτό, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν παίξατε απόσπασμα, σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι δεν τους έχουν προτείνει.

Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο, δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε και δεν θα το ξαναπώ ποτέ.

Ότι εγώ το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες 20 μαζί με εμένα. Εννοείται ότι δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Σκέφτονται τη Ναταλία, τη Λίτσα…

Δεν μπορούσα να πάω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο…. Από εκεί και πέρα δεν συζητήθηκε τίποτα, δεν ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ.

Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και από το νησί, το ξέρατε ότι είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο; ….», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση, η οποία λύθηκε στον αέρα της εκπομπής χωρίς φυσικά προβλήματα και η Ναταλία Γερμανού έδωσε τη δική της απάντηση.

Πηγή: gossipv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:37