search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41
MENU CLOSE

Ξανά στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

19.11.2019 14:57
Ξανά στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε - Media

 

Ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε στη θέση του, στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας και θα την οδηγήσει στο Εuro 2020. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο, για να σταθεί στο πλευρό της κόρης του, που έδινε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Η μικρή δεν τα κατάφερε, ο Λουίς Ενρίκε πένθησε και τώρα γυρίζει στη «φούρια ρόχα» για να συνεχίσει το έργο του.  

«Είχαμε δηλώσει εξ αρχής πως επικεφαλής αυτού του πρότζεκτ είναι ο Λουίς Ενρίκε και η συνεργασία είναι μέχρι και το Μουντιάλ του Κατάρ. Είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του Ρόμπερτ Μορένο, αλλά είχαμε πει πως η πόρτα θα ήταν ανοιχτή στην επιστροφή του Λουίς Ενρίκε και αυτό κάναμε. Είναι ένας προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό και τον εμπιστευόμαστε» σχολίασε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο Ρομπέρτο Μορένο, που είχε αναλάβει χρέη υπηρεσιακού και τον Ιούνιο έγινε επίσημα πρώτος προπονητής, οδήγησε την Εθνική Ισπανίας στην πρόκριση στο Euro 2020 με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ αγώνες. Μάλιστα αποχαιρέτησε με δάκρυα τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο, ενώ δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:40