03/04/2020 04:24:11

Επιτάχυνση των επενδυτικών μέτρων του ΠΑΑ 2014-2020 συζήτησε ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων

Επιτάχυνση των επενδυτικών μέτρων του ΠΑΑ 2014-2020 συζήτησε ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων - Media

 

Τις δυνατότητες επιτάχυνσης της υλοποίησης των επενδυτικών μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020 καθώς και διευκόλυνσης χρηματοδότησης των επενδυτών που εντάσσονται σε αυτά, συζήτησε ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, καθώς και με εκπροσώπους των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε από όλες τις πλευρές η διάθεση για στενή συνεργασία και παρουσιάστηκαν απόψεις οι οποίες θα ενσωματωθούν στο θεσμικό πλαίσιο των σχετικών επενδυτικών μέτρων του ΠΑΑ, που αφορούν τα σχέδια βελτίωσης και τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων με σκοπό την απρόσκοπτη υλοποίηση των εν λόγω επενδυτικών σχεδίων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι ειδικές υπηρεσίας του ΠΑΑ, εκπρόσωποι του ΟΠΕΚΕΠΕ και της διεύθυνσης Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Τράπεζας Αττικής, της ALPHA Τράπεζας, της Εθνικής Τράπεζας, της EUROBANK και της Τράπεζας Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.