search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Άγγιξε το 40% η σειρά «Άγριες Μέλισσες»

23.11.2019 08:38
Τηλεθέαση: Άγγιξε το 40% η σειρά «Άγριες Μέλισσες» - Media

 

Όλο και υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης καταγράφει η σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα η σειρά γίνεται και κορυφαίο trend στο twitter την ώρα που μεταδίδεται η σειρά.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν εξαφανίσει τον ανταγωνισμό που παίζει απέναντί τους. Με εξαίρεση το GNTM που έχει καταφέρει να κρατηθεί σε καλά επίπεδα, όλα τα άλλα προγράμματα καταγράφουν μονοψήφιες επιδόσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης η σειρά «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε 37,3% στο σύνολο και 35,4% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα η σειρά έφτασε σε τέταρτο το 43,8% επίδοση που πλέον συναντάται σπάνια σε τηλεοπτική σειρά.

Την ίδια ώρα το «Λόγω Τιμής» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 10 στο γενικό σύνολο και το 9% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι άλλαξε μέρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει τον κύκλο της στο κανάλι του Φαλήρου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:37