search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:55
MENU CLOSE

Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού διοικητής στο νοσοκομείο Κιλκίς

29.11.2019 10:46
Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού διοικητής στο νοσοκομείο Κιλκίς - Media

 

Ο Γιάννης Ανδρίτσος, πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εδεσσαϊκού, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή του Κιλκίς, ο κ. Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός από τα Γιαννιτσά, πρώην περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού θα είναι ο νέος διοικητής του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το logospellas.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Θανάσης Λαπόρδας θα οριστεί υποδιοικητής του ενιαίου Νοσοκομείου, με ευθύνη το Νοσοκομείο Γουμένισσας.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ανδρίτσος

Ο Γιάννης Ανδρίτσος γεννήθηκε στις 13-02-1964 στην Καλή Σκύδρας από αγροτική οικογένεια κι επαγγέλλεται εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κάτοχος πτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μεταπτυχιακού στην Κινησιολογία του ΑΠΘ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων με θέμα την Μεταναστευτική Πολιτική στα πλαίσια των ΟΤΑ, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ παράλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2017).

Από το 1991 ως το 1995 ο Γιάννης Ανδρίτσος διετέλεσε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εδεσσαϊκού Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Γνωρίζει αγγλικά και έχει παρουσιάσει πλήθος εργασιών του σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια σχετικά με την προπονητική, την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευση.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από το 1989, ως Προέδρου συλλογικού οργάνου Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ενώ από το 1990 ως το 2006 εκλέγεται Κοινοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος κοινότητας (1990-1998) και Δημοτικός σύμβουλος (1999-2006). Το διάστημα από το 2000 ως το 2002 είναι Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, καθώς κι από το 2004 ως το 2007 είναι μέλος Κεντρικής Επιτροπής Αθλητικών Τάξεων του Υπουργείου Παιδείας. Το 2006 ως το 2010 είναι Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, ενόσω διατελεί από το 2007 Πρόεδρος Εποπτικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας.

Η είσοδος του στα πράγματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρχίζει με την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όπου από το 2010 έως το 2014 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος του τομέα Μεταφορών Επικοινωνίας και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με εποικοδομητική κι αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, καθώς και Α΄ Αν. Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Τακτικό Μέλος Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ. Το 2014, κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2014, αποτελεί τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ από τον επόμενο χρόνο είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Π.Τ.Α), της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42