search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:21
MENU CLOSE

Ρεπορτάζ One Channel για μετοχική σχέση Σαββίδη – Ξάνθης – Αντίδραση ΠΑΟΚ, αίτημα αναβολής από Ολυμπιακό για το ΠΑΟΚ – Ξάνθη

03.12.2019 17:02
Ρεπορτάζ One Channel για μετοχική σχέση Σαββίδη - Ξάνθης - Αντίδραση ΠΑΟΚ, αίτημα αναβολής από Ολυμπιακό για το ΠΑΟΚ - Ξάνθη  - Media

 

Εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη έχει εξαγοράσει τις εγκαταστάσεις της ακριτικής ΠΑΕ,  σύμφωνα με ρεπορτάζ του «One Channel» που προβλήθηκε το απόγευμα. Το «One» έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία RFA (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης, μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε.

Η RFA συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT.

Τα έγγραφα αυτά, τα οποία το κανάλι αναφέρει ότι τα θέτει στην διάθεση της Δικαιοσύνης, φέρεται να σχετίζονται με τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης.

Εφόσον αυτά που καταγγέλλει το κανάλι ισχύουν, πρόκειται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη. Άγνωστο παραμένει αν κα πότε θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. 

Αναβολή του ΠΑΟΚ – Ξάνθη ζητάει ο Ολυμπιακός

Αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθης που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο ζήτησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μέσω δηλώσεών του στο Sport24.

Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων σημείωσε: “Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Οι αρχές πρέπει να κινηθούν άμεσα. Υπενθυμίζουμε ότι το 2015, ο Εργοτέλης λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ είχε ζητήσει τον υποβιβασμό της Κέρκυρας”.

ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες, τα λέμε στα δικαστήρια»

Ανακοίνωση για όσα ειπώθηκαν και αναφέρθηκαν από το Channel One, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

“Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30