10/07/2020 00:57:33

«Κακοκαιρία “Καλλιάνος” αν πέσουν χιόνια στα πεδινά της Αττικής»

Alert από Καλλιάνο: Έρχεται χειμώνας - Media

 

Το χιούμορ επιστράτευσε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτηση στο fb με αφορμή την κακοκαιρία που πλησιάζει τις επόμενες ώρες, αναφερόμενος στη συνέχεια του φετινού χειμώνα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πολύ σωστή η σκέψη να δίνονται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ονόματα στις κακοκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται πιο γρήγορη μετάδοση της πληροφορίας ώστε να είναι ενήμεροι όλοι οι πολίτες της χώρας για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Να είστε σίγουροι (και μιλώ ως φίλος του χιονιού) ότι αν θα έρθει τελικά μια αξιόλογη μεταβολή του καιρού τον φετινό χειμώνα με χιόνια μέχρι και τα πεδινά της Αττικής, θα την ονομάσω εγώ ο ίδιος κακοκαιρία «Καλλιάνος».

Ελπίζω να συμφωνείτε με την ιδέα μου...

ΥΓ : Για άλλη μια φορά, έσπευσα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες πολίτες μέσω των περισσοτέρων και μεγαλύτερων site της χώρας για την κακοκαιρία που θα έρθει από αύριο. Ασφαλώς ακολούθησαν η ΕΜΥ και το ΕΑΑ αλλά ήδη είχατε ενημερωθεί πρώτοι και πολύ νωρίτερα.

Ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά site της χώρας που φιλοξενούν πάντοτε τις προγνώσεις μου, δείγμα ότι τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου και με γνώμονα πάντοτε τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των συμπολιτών μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.